Neem telefonisch contact op, stuur een mailtje of vul het formulier in. U wordt razendsnel gecontacteerd!


 Contact   0487 21 00 31

Gasketel onderhoud en herstellingen

Problemen met uw gasketel/CV-ketel of nood aan onderhoud? Pouw Verwarmingsservice speelt het voor u klaar. Snel, betaalbaar en vakkundig. Als ervaren specialist ben ik thuis in het onderhouden van uw gasketels en CV-ketels. Meer dan 20 jaar ervaring valt niet weg te steken en u mag dan op rekenen op een vakkundige herstelling en/of een piekfijn onderhoud. Wist u trouwens dat een goed onderhouden gasketel: 

  • U meer rendement oplevert, waardoor u uw verwarmingskosten drukt
  • Uw gasketel/CV-ketel langer doet meegaan
  • U kiest voor een veilige verbranding 

Bovendien is het wettelijk verplicht om 2-jaarlijks uw gasketel te laten controleren. Als erkende hersteller en installateur kunnen we deze klus perfect voor u uitvoeren. Zo geniet u zorgeloos van de warmte van uw gasketel. 

Onderhoud en herstelling van een waaier aan merken 

Beschikt u over een gasketel of CV-ketel van Vaillant, Bosch, Buderus, Ferroli, Rehema of misschien wel een ander merk? Pouw Verwarmingsservice staat in voor het onderhoud en de herstelling van al deze ketels in dit in de ruime regio van Peer. Als opgeleide technieker ben ik thuis in deze merken. Bovendien kan ik voor de nodige attesten zorgen. Zo geniet u zorgeloos van weldadige warmte. 

Vraag vandaag nog meer info aan 

Is uw gasketel aan een onderhoud toe of heeft u nood aan een dringende herstelling? Contacteer mij en u krijgt meteen extra info en een overzicht van de prijzen.